Toate produsele din topul vanzarilor
Maca
Maca: tonic sexual pentru femei si barbati, stimuleaza libidoul la ambele sexe

Maca

Suplimentele Maca sunt o modalitate naturala de a stimula libidoul si de a imbunatati sanatatea sexuala. Radacina plantei de maca este cunoscuta ca avand proprietati afrodisiace puternice care pot ajuta la cresterea libidoului, la imbunatatirea functiei sexuale si la imbunatatirea sanatatii sexuale in general.

Suplimentele de maca sunt o alternativa excelenta la medicamentele eliberate pe baza de reteta si sunt sigure, naturale si eficiente. Maca contine o serie de nutrienti si compusi importanti care pot ajuta la imbunatatirea sanatatii sexuale, inclusiv vitamine, minerale si fitochimicale. Acesti compusi lucreaza impreuna pentru a sustine productia de hormoni si pentru a imbunatati functia sexuala generala. De exemplu, maca este bogata in magneziu, care este esential pentru sanatatea sexuala, si contine, de asemenea, zinc, care este important pentru productia de sperma.

Filtre active

Referinta: PN1916

Marca: Pure Nutrition USA

Maca 750 mg 100 Capsule, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Maca: stimuleaza libidoul la ambele sexe, imbunatateste starea generala, are proprietati antioxidante, ajuta la cresterea performantelor fizice si mentale, benefic in menopauza si andropauza, scade oboseala cronica si creste energia organismului. De asemenea, creste in mod natural nivelul de tes-tosteron, amelioreaza tulburarile sexuale, ajuta...

Pret 49,00 lei Pret de baza 59,00 lei
Vezi produs
In stoc