Referinta: PN1754

Marca: Pure Nutrition USA

Power Enzymes 60 capsule, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Enzimele de la Pure Nutrition sunt recomandate pentru: reducerea senzației de oboseală după masa, reduce problemele cu digestia (greutate, umflare, durere, gaz, etc.), pentru persoanele care doresc să scape rapid de toxine, oameni sănătoși care doresc și mai multă energie.

Pret 55,00 lei Pret de baza 91,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: PN1758

Marca: Pure Nutrition USA

Omega 3, 1200mg, 300 capsule, Ulei de peste 480 EPA / 240 DHA, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Omega 3 ulei de peste: protejeaza inima, scade nivelul de colesterol rau, creste nivelul de colesterol bun, ajuta la pierderea in greutate, intareste sistemul imunitar, antiinflamator eficient, benefic in caz de Artrita, ajuta in Depresie si anxietate, imbunatateste starea pielii.

Pret 199,00 lei Pret de baza 265,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
Valeriana
Suplimente alimentare cu Valeriana

Valeriana

Valeriana este o plantă medicinală care a fost utilizată de secole pentru ameliorarea insomniei și a altor tulburări ale somnului. Suplimentele cu valeriana sunt disponibile sub formă de capsule, tincturi sau ceaiuri și sunt utilizate de milioane de oameni din întreaga lume pentru a-și ameliora calitatea somnului. În plus față de ajutorul în ameliorarea insomniei, suplimentele cu valeriana au și alte beneficoperiri terapeutice, inclusiv reducerea anxietății și a tensiunii musculare. Acestea pot fi un remediu natural pentru cei care doresc să evite utilizarea medicamentelor somnifere cu efecte secundare nedorite.

Filtre active