Toate produsele din topul vanzarilor
Ulei ficat cod
Ulei ficat cod

Ulei ficat cod

Suplimentele de ulei din ficat de cod sunt o sursa excelenta de acizi grasi omega-3 si de vitamina A si D, care joaca un rol important in mentinerea sanatatii. Aceste suplimente sunt derivate din ficatul de cod si reprezinta o alternativa naturala la alte forme de suplimente de omega-3 si vitamine.

Suplimentele de ulei din ficat de cod sunt utilizate in mod obisnuit pentru a sustine sanatatea inimii, pentru a imbunatati functia creierului, pentru a spori mobilitatea articulatiilor si pentru a sustine sistemul imunitar. S-a demonstrat ca acizii grasi omega-3, care sunt prezenti in concentratii ridicate in uleiul din ficat de cod, reduc riscul de boli de inima, accident vascular cerebral si alte afectiuni cronice. De asemenea, acestia au proprietati antiinflamatorii care pot ajuta la ameliorarea durerii si a umflaturilor la nivelul articulatiilor. In plus, acizii grasi omega-3 sunt esentiali pentru buna functionare a creierului si a sistemului nervos si s-a demonstrat ca imbunatatesc performanta cognitiva si memoria.

Filtre active

Referinta: HS0005

Marca: HS Labs

HS Labs Ulei ficat cod, 500 mg, 60 Capsule moi

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ulei de ficat de cod: susține buna funcționare a sistemului cardiovascular, Vitaminele A și D solubile în grăsimi, crește imunitatea generală a corpului nostru, suport pentru sistemul osos, acizi grași esențiali omega 3, scade nivelul de Colesterol rau si creste nivelul de Colesterolul bun.

Pret 45,00 lei Pret de baza 73,00 lei
Vezi produs
In stoc