Toate produsele din topul vanzarilor
Iarba Caprei Nebune
Iarba Caprei Nebune - Horny Goat Weed

Iarba Caprei Nebune

Daca sunteti in cautarea unui mod natural de a va imbunatati performanta sexuala si libidoul, luati in considerare suplimentele de iarba de capra cornoasa. Aceasta planta straveche a fost folosita de secole in medicina traditionala chineza pentru a imbunatati functia sexuala si a creste nivelul de energie. Horny goat weed contine compusi care cresc fluxul sanguin in zona genitala, ceea ce poate duce la imbunatatirea functiei sexuale si la cresterea sensibilitatii.

Aceasta planta ajuta, de asemenea, la cresterea nivelului de testosteron, ceea ce poate duce la un apetit sexual mai mare si la imbunatatirea performantei sexuale generale. In plus fata de beneficiile sale pentru sanatatea sexuala, s-a demonstrat ca iarba de capra cornoasa are o serie de alte beneficii pentru sanatate. Aceasta planta a fost folosita pentru a minimiza o varietate de afectiuni, inclusiv oboseala, depresia si chiar osteoporoza.

Filtre active

Referinta: PN6332

Marca: Pure Nutrition USA

Libido Formula - 30 Capsule, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Libido Formula- supliment alimentar foarte eficient pentru barbati, creste dorinta sexuala, stimuleaza productia de tes-tosteron si calitatea spermei, amelioreaza disfunctia erectila, da putere si imbunatateste starea de spirit, imbunatateste echilibrul hormonal, toate produsele naturale.

Pret 49,00 lei Pret de baza 66,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat