Toate produsele din topul vanzarilor
Tirozina
Tirozina - Tyrosine

Tirozina

Tirozina este un aminoacid esențial ce joacă un rol important în funcționarea sistemului nervos, producerea hormonilor tiroidieni și a neurotransmițătorilor. De aceea, tirozina este considerată un ingredient important în suplimentele pentru îmbunătățirea performanței cognitive și a stării de spirit.

Suplimentele cu tirozină sunt utilizate pentru a spori concentrarea, atenția și memoria, precum și pentru a reduce stresul și oboseala. De asemenea, tirozina poate fi utilizată pentru a îmbunătăți performanța fizică prin creșterea rezistenței și a puterii musculare. Datorită acțiunii sale asupra sistemului nervos, tirozina poate fi de ajutor în minimizarea depresiei, anxietății și a tulburărilor de somn. De asemenea, suplimentele cu tirozină pot fi utile în ameliorarea sindromului de defecție cognitivă și a tulburărilor de atenție și hiperactivitate.

Filtre active

Referinta: HS0082

Marca: HS Labs

HS Labs L-Tirozina (L-Tyrosine) pudra 210 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii L-TYROSINE: stimulează eliberarea hormonului de creștere care determină creșterea musculară și reduce grăsimea corporală, ajută la stări de depresie și anxietate, produce norepinefrină care este un supresor al apetitului, joacă un rol important în funcția glandelor suprarenale, hipofiza și tiroida, creșterea numărului de celule roșii și albe din...

Pret 45,00 lei Pret de baza 80,00 lei
Vezi produs
In stoc