Toate produsele din topul vanzarilor
MCT
MCT

MCT

Suplimentele MCT: Combustibilul suprem pentru corpul si creierul dumneavoastra

Suplimentele MCT (trigliceride cu lant mediu) au devenit o alegere populara in randul pasionatilor de sanatate, al sportivilor si al persoanelor care cauta un stimulent energetic natural. Aceste suplimente sunt derivate din uleiul de nuca de cocos si contin o cantitate mare de acizi grasi cu lant mediu, pe care organismul ii poate metaboliza cu usurinta in energie. Iata de ce ar trebui sa iei in considerare adaugarea suplimentelor MCT in dieta ta.

Stimuleaza energia si rezistenta: MCT sunt rapid absorbiti si transformati in cetone, care sunt folosite ca sursa alternativa de energie de catre creier si organism. Acest lucru face ca suplimentele MCT sa fie o alegere excelenta pentru atleti si pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca performanta si rezistenta.

Filtre active

Referinta: HS0018

Marca: HS Labs

HS Labs MCT Oil pudra 200 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii MCT Oil: ajuta la slabit si arderea garsimilor, ajuta in cazul de dietă ketogenică, sursa instantanee de energie, ajuta la epilepsie si Alzheimer, luptă împotriva microbilor și a creșterii bacteriene, reduce factorii de risc pentru bolile cardiace, scade niveul de colesterol rau.

Pret 39,00 lei Pret de baza 47,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: HS0624

Marca: HS Labs

HS Labs MCT OIL 500 ml, Ulei de MCT OIL

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii MCT Oil: ajuta la slabit si arderea garsimilor, ajuta in cazul de dietă ketogenică, sursa instantanee de energie, ajuta la epilepsie, Alzheimer și autism, luptă împotriva microbilor și a creșterii bacteriene, reduce factorii de risc pentru bolile cardiace, scade niveul de colesterol rau.

Pret 47,00 lei Pret de baza 73,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat