Toate produsele din topul vanzarilor
Fier
Fier

Fier

Fierul este un mineral. Majoritatea fierului din organism se gaseste in hemoglobina celulelor rosii din sange si in mioglobina celulelor musculare. Fierul este necesar pentru transportul oxigenului si dioxidului de carbon. De asemenea, are si alte roluri importante in organism.

Oamenii iau suplimente de fier pentru minimizarea nivelurilor scazute de fier (deficit de fier) ​​si a anemiei care rezulta din fier. La persoanele cu anemie prin deficit de fier, celulele rosii din sange nu pot transporta suficient oxigen in organism, deoarece nu au suficient fier.

Persoanele cu aceasta afectiune se simt adesea foarte obositi. Fierul este, de asemenea, utilizat pentru imbunatatirea performantei atletice si a problemelor de invatare si pentru ameliorarea tulburarii de deficit de atentie-hiperactivitate (ADHD), a sindromului picioarelor nelinistite (RLS) si a aftelor. Unii oameni folosesc, de asemenea, fier pentru boala Crohn, insuficienta cardiaca, atacuri de tinere a respiratiei la copii, crestere la copii, depresie, oboseala, imbunatatirea gandirii si incapacitatea de a ramane insarcinata.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza