Prospect Proteina Pura din Zer


prostept proteina pura din zer

Efecte secundare proteine din zer

In general, proteinele din zer nu prezinta efecte secundare grave sau pe termen lung.  Efecte secundare negative care s-au declarat au fost: dureri de cap, balonare, crampe, gaze, disconfort la stomac, greata si reactii alergice.

Aceste efecte sunt cauzate cel mai probabil de lactoza sau indulcitorii utilizati in producerea suplimentelor pe baza de proteine din zer.

Aceste urmari nu pun viata in pericol, ci sunt considerate doar deranjante.

Daca aceste simptome persista mai mult timp sau va simtiti din ce in ce mai rau, incetati administrarea suplimentului si adresati-va medicului sau furnizorului dumneavoastra.

Avertismente si recomandari proteine din zer

Zvonurile ca dozele mari de proteine din zer pot afecta rinichii sunt gresite. Dozele mari nu afecteaza in nici un fel rinichii la oamenii sanatosi, insa ar putea accentua simptomele bolilor de rinichi la persoanele care deja au anumite tulburari.

S-a demonstrat ca daca luati o doza de proteine din zer mai mare decat este indicat, aceasta nu prezinta efecte secundare grave, insa recomandat este sa administrati suplimentele asa cum v-au fost prescrise, in special pentru cei care au ceva probleme de rinichi, pentru a preveni orice urmari nedorite.

Tipuri de proteine din zer

Cele mai importante, utilizate, accesibile si eficiente proteine din zer sunt:

  1.  Concentratul proteic din zer
  2.  Izolatul proteic din zer
  3.  Proteina din zer hidrolizat

Cea mai scumpa proteina dintre cele 3 este proteina din zer hidrolizat, pentru ca reprezinta 99% proteine, in comparatie cu izolatul proteic din zer si concentratul proteic din zer, care contin 95% si respectiv 55-89% proteine.

Proteina din zer hidrolizat avand o concentratie atat de mare de proteine, nu contine lactoza, arome sau indulcitori prin urmare nu are un gust chiar bun.

Toate cele 3 tipuri de proteine sunt usor de asimilat si digerat.

Mod de administrare proteine din zer

Este recomandat ca suplimentele din proteine din zer sa fie administrate dupa 30 de minute sau o ora dupa antrenamente.

Doza zilnica recomandata de proteina pura din zer este de 30 g.

In general proteinele din zer sunt comercializate sub forma de pudre. Aceste pudre pot fi adaugate si in retete de clatite sau oricare altele.

Cumpara acum Proteina Pura din Zer!

Pure Whey – Proteina pura din zer – 908, 2270 grame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.