Ce este proteina pura din zer?


ce este proteina pura din zer

Ce este proteina pura din zer?

Proteinele sunt molecule mai mari formate din aminoacizi si sunt utilizate de catre organismul si celulele noastre pentru indeplinirea corespunzatoare a functiilor corpului uman.

Stiati ca proteinele reprezinta aproximativ 20% din greutatea corpului dumneavoastra?!

Proteinele din zer au fost studiate de-a lungul anilor. Din ele se faceau diverse suplimente doar pentru culturisti, acum insa se fac si pentru sportivi, persoane cu o viata activa si persoane care se ocupa cu antrenamente obisnuite.

Proteinele din zer sunt un produs secundar lichid rezultat in urma procesului de productie a branzei. Acestea sunt comercializate pe piata sub diferite forme, si anume: pulbere sau shaker-uri.

Acestea sunt usor de digerat si de asimilat si mai sunt numite “proteine complete”, deoarece contin cei 9 aminoacizi esentiali de care are nevoie organismul pentru a-si indeplini functiile la potentialul sau maxim.

Valoarea biologica a proteinelor este un indicator care arata cat a putut retine sau asimila organismul din cantitatea totala de proteine ingerata, iar proteinele din zer au o valoare biologica de 100. Aceasta inseamna ca proteinele din zer sunt celmai usor, rapid si eficient de digerat de catre organism.

De ce proteinele din zer sunt importante pentru tesutul muscular?

Proteinele mai sunt numite “pietre de temelie” a tesutului muscular, adica ele sunt esentiale in formarea muschilor.

In timpul antrenamentelor, din cauza efortului fizic, pierdem o cantitate semnificativa de proteine, acestea fiind utilizate de organism in productia de energie sau a unor proteine noi.

De aceea este necesara suplimentarea cu proteine din zer, pentru a mentine echilibrul de proteine in corp, pentru a preveni deficienta lor in organism care duce la pierderea masei musculare si pentru ca ajuta la cresterea acesteia, ofera energie, rezistenta si imbunatateste performantele.

Cumpara acum Proteina Pura din Zer!

Pure Whey – Proteina pura din zer – 908, 2270 grame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.