Beneficii Proteine din Zer


beneficii proteina pura din zer

Beneficii Proteine din Zer

Este necesar sa administrati suplimente, in special daca sunteti o persoana ocupata si cu o viata activa, pentru a asigura o dieta diversificata si integrala.

Organismul are nevoie sa fie alimentat cu substante nutritive, carbohidrati, in special proteine, pentru o mai buna functionare.

Proteinele din zer au numeroase beneficii, cum ar fi:

– intareste functia sistemului imunitar;

– ajuta la cresterea masei musculare;

Proteinele din zer contribuie la formarea, cresterea si mentinerea masei musculare datorita continutului bogat de aminoacizi cu catena ramificata, si anume BCAA, care este unul dintre cei 9 aminoacizi esentiali ncesari organismului.

Cea mai importanta proprietate a aminoacizilor cu lant ramificat este ca acestia sunt sintetizati direct in muschi, nu in ficat, in comparatie cu ceilalti aminoacizi.

– ajuta la recuperarea rapida si eficienta dupa antrenamente intense;

– asigura un antrenament de durata si de calitate, deoarece previne oboseala;

– imbunatateste rezistenta la efort fizic;

– creste forta si vitalitatea;

beneficii proteina din zer

– eficient in pierderea in greutate prin folosirea grasimilor ca sursa de energie;

In timpul procesului de slabire pierdeti o cantitate importanta de proteine si aminoacizi necesari organismului, in special muschilor. Daca adaugati in dieta dumneavoastra proteine din zer acestea vor preveni pierderea masei musculare si vor asigura organismului necesarul zilnic de proteine.

– sporeste nivelul glutationului din sange;

Glutationul se intalneste in aproape toate celulele corpului nostru si este de dimensiuni foarte mici. Nivelul acestuia scade cu varsta, iar deficienta lui in organism duce la formarea radicalilor liberi.

Glutation are proprietati antioxidante , elimina toxinele, previne formarea radicalilor liberi si creste capacitatea celulelor de a se divide, oferindu-le posibilitatea de a face fata unor atacuri puternice ale invadatorilor.

Glutation este compus din 3 aminoacizi: glicina, acid glutamic si cisteina. Proteinele din zer cresc nivelul de glutation prin continutul bogat de cisteina pe care il au.

– datorita proprietatilor antioxidante proteinele din zer reduc si simptomele virusului HIV;

– sunt bune pentru scaderea nivelului colesterolului rau (LDL) si a trigliceridelor si cresterea nivelului colesterolului bun (HDL).

Puteti cumpara acum Proteina Pura din Zer!

Pure Whey – Proteina pura din zer – 908, 2270 grame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.