Beneficii Creatina


beneficii creatina

Beneficii Creatina

La persoanele care iau creatina se observa cresterea masei musculare, puterea, forta, vitalitatea, rezistenta aeroba si anaeroba si performantele atletice.

Sportivii utilizeaza creatina deoarece ea imbunatateste performantele atletice si ajuta la formarea lor de mare intensitate.

Administrarea creatinei ajuta la cresterea semnificativa a volumului muschilor. Cum? Prin mentinerea apei la nivel celular si va ofera astfel un aspect mai puternic, masiv, greoi, “pufos” si impunator al muschilor.

Datorita capacitatii de a retine apa in celule, carnitina ajuta si la hidratarea lor.

Creatina este utilizata in medicina pentru a trata tulburarile neuromusculare si neurodegenerative, si anume: boala Parkinson, depresia, artrita si insuficienta cardiaca.

Creatina poate ajuta tratarea bolii Parkinson sau incetinirea progresului ei prin prevenirea pierderii celulelor care lupta impotriva ei.

De asemenea, este benefica pentru imbunatatirea capacitatii de concentrare si a functiei cognitive; stimuleaza memoria si inteligenta.

Creatina poate preveni distrofia musculara sau reduce simptomele ei prin cresterea puterii si fortei. Un studiu german a constatat aceste beneficii in urma unui studiu care a aratat ca persoanele ce au consumat creatina au inregistrat o rezistenta cu 8,5% mai mult decat cei care nu au utilizat deloc creatina.creatina beneficii

Tei studii diferite efectuate in Coreea de Sud au aratat ca suplimentele de creatina pot trata depresia. Experimentul s-a realizat pe femei cu depresie care administrau zilnic antidepresive. O parte din ele au primit, pe langa medicamentele antidepresive, cate 5 g de creatina, iar celelalte doar antidepresive. Rezultatele au aratat ca femeile care au consumat si creatina au raspuns la tratament de 2 ori mai repede.

Creatina ofera mai multa energie in timpul antrenamentelor, daca celulele musculare sunt deja saturate de creatina.

Procesul de alimentare a celulelor cu creatina dureaza aproximativ o saptamana, de aceea trebuie administrata o saptamana inainte de a incepe antrenamentele. Cand ati inceput antrenamentele creatina se administreaza dupa, nu inainte, deoarece in timpul antrenamentului organismul se va folosi de rezervele de creatina si nu de doza pe care o luati inainte de antrenament.

Creatina pulbere aromata, daca o amestecati cu lichid, ofera organismului capacitatea de a produce mai rapid energie, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Cumpara acum Creatina Pura!

Creatina Pura – 250, 500, 1000 grame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.