Referinta: PN1754

Marca: Pure Nutrition USA

Power Enzymes 60 capsule, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Enzimele de la Pure Nutrition sunt recomandate pentru: reducerea senzației de oboseală după masa, reduce problemele cu digestia (greutate, umflare, durere, gaz, etc.), pentru persoanele care doresc să scape rapid de toxine, oameni sănătoși care doresc și mai multă energie.

Pret 55,00 lei Pret de baza 91,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
Drojdie orez rosu
Drojdia de orez rosu, Red Yeast Rice

Drojdie orez rosu

Suplimentele din drojdie rosie de orez au castigat popularitate in ultimii ani ca o alternativa naturala pentru a reduce nivelul colesterolului. Aceste suplimente sunt fabricate din orez care a fost fermentat cu drojdia rosie Monascus purpureus. Drojdia produce mai multi compusi, inclusiv monacoline, care s-au dovedit a avea efecte de scadere a colesterolului.

Se crede ca suplimentele din drojdie rosie de orez actioneaza prin inhibarea productiei de colesterol in ficat. Acest lucru ajuta la scaderea nivelului general de colesterol, inclusiv a colesterolului LDL, cunoscut ca fiind colesterolul "rau". Pe langa efectele sale de scadere a colesterolului, s-a demonstrat ca suplimentele de drojdie rosie de orez au si alte beneficii pentru sanatate, inclusiv imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, reducerea inflamatiei si reducerea riscului de boli de inima.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza