Referinta: PN1754

Marca: Pure Nutrition USA

Power Enzymes 60 capsule, Pure Nutrition USA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Enzimele de la Pure Nutrition sunt recomandate pentru: reducerea senzației de oboseală după masa, reduce problemele cu digestia (greutate, umflare, durere, gaz, etc.), pentru persoanele care doresc să scape rapid de toxine, oameni sănătoși care doresc și mai multă energie.

Pret 55,00 lei Pret de baza 91,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
Turmeric
Turmeric

Turmeric

Suplimente de turmeric: O modalitate naturala de a va imbunatati sanatatea

Turmericul este un condiment galben utilizat in mod obisnuit in bucataria indiana si din Orientul Mijlociu. Este folosit de secole pentru proprietatile sale medicinale si este acum disponibil sub forma de suplimente. S-a dovedit ca suplimentele de turmeric au numeroase beneficii pentru sanatate si devin din ce in ce mai populare ca modalitate naturala de imbunatatire a sanatatii generale.

Ce este turmericul si cum actioneaza?

Turmericul este o radacina care apartine familiei ghimbirului si contine un antioxidant puternic numit curcumina. S-a demonstrat ca curcumina are proprietati antiinflamatorii, antioxidante si anticancerigene. Atunci cand este administrata sub forma de supliment, curcumina este absorbita in fluxul sanguin, unde poate ajuta la reducerea inflamatiei, a stresului oxidativ si la protejarea impotriva unei varietati de boli cronice.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza