Ce este Creatina?


ce este creatina

Ce este Creatina?

Creatina este un acid organic azotat si este produsa in ficat, furnizand energie celulelor din tot corpul, in special celulelor musculare.

Este un produs natural care se gaseste in organism, cel mai mult fiind in muschi.

Se spune ca suplimentul de creatina este un steroid. NU, creatina nu este un steroid, e total diferita si functioneaza cu totul diferit.

Ea este o substanta naturala, care in organism se transforma in creatina fosfat. Creatina fosfat este responsabila de producerea adenozinului trifosfat (ATP), care este singura sursa de energie recunoscuta de organism si este furnizata in tot corpul, in special tesutului muscular.

Creatina este o combinatie de trei aminoacizi diferiti: glicina, arginina si metionina. Ea este transportata prin sange, apoi utilizata de catre creier si muschi.

Aproximativ 95% creatina din corpul uman este stocata in muschii scheletici.

In general, organismul nostru poate produce singur creatina sau o luam din alimentatie, insa este necesar sa adaugam la dieta noastra creatina pentru a ne bucura de beneficiile ei.

Creatina este o sursa de combustibil, deoarece atunci cand efectuezi o activitate fizica ea este prima sursa de energie la care apeleaza corpul nostru.

Studiile au aratat ca ea este cea mai eficienta in formarea de inalta intensitate.

Folositi Creatina, deoarece este sigura, sanatoasa si ofera rezultate uimitoare. S-a demonstrat ca suplimentele de creatina va ajuta sa cresteti masa musculara in 2 saptamani.

Daca veti utiliza creatina muschii dumneavoastra vor capata un aspect masiv, “pufos” si puternic datorita proprietatii de a retine apa la nivel celular. De asemenea, hidrateaza organismul.

Acum ea este una dintre cele mai populare suplimente culturism pe piata si se gaseste sub diferite forme: tablete, capsule, lichide (shakere).

Creatina nu este utilizata doar de culturisti, ci si in medicina in tratarea anumitor boli. De asemenea, mentine si imbunatateste sistemul imunitar si sistemul central nervos.

Cumpara acum Creatina Pura!

Creatina Pura – 250, 500, 1000 grame

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.