Beneficii Aminoacizi


beneficii aminoacizi.

Beneficii Aminoacizi

Aminoacizii contribuie la formarea proteinelor, iar ele la randul lor ajuta la formarea tesutului muscular prin cresterea numarului de celule care il compun si a fibrelor si asigura un corp frumos si sanatos.

Aminoacizii te ajuta sa cresti masa musculara in mod natural, sigur si eficient si contribuie la recuperarea musculara rapida dupa antrenamente intense.

Suplimentele pe baza de aminoacizi asigura necesarul zilnic de aminoacizi, in special cei esentiali, pentru functionarea organismului la potentialul sau maxim si ofera o dieta variata, echilibrata si completa.

In organism intalnim si aminoacizi in forma libera. Ei nu necesita digestie si  sunt lipsiti de legaturi chimice catre alte molecule, in acest mod ajung mai repede in stomac sau intestinul subtire, unde sunt absorbiti in sange timp de cincisprezece minute, imbunatatind functia musculara.

Aminoacizii regleaza aproape toate procesele metabolice si au functia de a transporta oxigen si substante nutritive in tot corpul, inclusiv muschi. De asemenea, contribuie la dezvoltarea sistemului nervos central.aminoacizi beneficii

Suplimentele de aminoacizi imbunatatesc performantele atletice, cresc rezistenta aeroba si anaeroba, ofera energie, asigura un antrenement calitativ si de durata datorita capacitatii de a preveni oboseala si oxigeneaza sangele.

Cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare sunt cei cu catena ramificata, deoarece ei sunt sintetizati direct in muschi, nu in ficat, in comparatie cu ceilalti.

Aminoacizii sunt responsabili si de starea dumneavoastra de spirit. Ei cresc nivelul de energie, forta, vitalitatea si motivarea.

Aminoacizii cu catena ramificata mai sunt utilizati si pentru a trata scleroza laterala amiotrofica, tulburari la nivelul creierului din cauza bolii hepatice, amelioreaza dischinezia tardiva, poate trataboala McArdle si degenerescenta spinocerebellar.

De asemenea, previn foarte bine oboseala si imbunatatesc capacitatea de concentrare.

Culturistii administreaza suplimente cu aminoacizi pentru a creste performantele si pentru a preveni pierderea si defalcarea proteinelor si pentru a preveni degradarea muschilor in timpul antrenamentelor.

Aminoacizii au proprietati anticatabolice prevenind astfel procesul de descompunere a proteinelor si de eliminare din organism.

Ei te pot ajuta si la slabit, deoarece aminoacizii ard grasimile si le folosesc ca sursa de energie.

Cumpara acum Amino 2000!

Amino 2000 – 75, 150, 300 tablete

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.